برنج آبکش کردن، ممکن است سخت و وقتگیر به نظر بیاید اما با دانستن چند نکته اساسی میتوانید به راحتی آن را آماده کنید و لازم نیست نگران خوب از آب درآمدن آن برای مهمانیها باشید. نکات و طرز تهیه برنج آبکش را در ادامه بخوانید.
برنج را چند بار بشویید تا آب آن زلال شود.
بعد به مدت چند ساعت در آب و نمک خیس دهید.
سپس قابلمه ای را تا نیمه پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
بعد آب برنج را خالی کنید و برنج را در قابلمه آب جوش بریزید تا بجوشد و مغزبرنج نیم پز شود.
هر از گاهی کف برنج را بگیرید.
به برنج در حال جوش ، یک تا دو قاشق روغن داخل برنج در حال جوش بریزید.
اگر دانه برنج را بین دوانگشت فشار دادید و مغز آن سفت و خشک نبود آن را آبکش کنید.
مقداری آب ولرم روی برنج بریزد تا شوری و لیزی آن گرفته شود.
مقداری روغن و آب کف قابلمه بریزید و روی حرات قرار دهید تا داغ شوند.
بعد برنج را داخل قابلمه بریزید.
اطراف برنج را به شکل مخروطی بالا ببرید و حرارت را کم کنید.
روی در قابلمه دم کنی بگذارید تا برنج دم بکشد.اگر به ته دیگ احتیاج نداشتید ، یک ساعت زمان برای دم کشیدن برنج کافیست .
اگر بخواهید از ماست برای ته دیگ استفاده کنید .سه ،چهار قاشق ماست را با مقداری برنج مخلوط کنید و در کف قابلمه بریزید .
کافیست برنج را به همراه آب و نمک در ظرف مناسب ریخته و در مایکروفر بگذارید. سعی کنید که اندازه ظرف را رعایت کنید و حجم آبی که به ظرف اضافه می کنید تا نصف اندازه ظرف باشد. ظرف را در مایکروفر قرار دهید و بیشترین توان مایکروفر به مدت 10 دقیقه آن را روشن کنید. سپس ظرف را از مایکروفر خارج کنید و برنج را هم بزنید. دوباره ظرف را در مایکروفر بگذارید و این بار با دو پله پایین تر از توان حداکثری مایکروفر به مدت ده دقیقه آن را روشن کنید تا برنج شما آماده شود.
برنج شسته شده را درون یک کاسه بریزید و بر روی آن آب و نمک اضافه کنید و به برنج وقت دهید تا کاملا خیس بخورد. میزان آبی که برنج اضافه میکنید، باید یک بند انگشت از سطح برنج بالاتر باشد. برنج را به همراه همراه چند قاشق غذا خوری روغن مایع در پلوپز قرار دهید و پلوپز را به برق متصل کنید و آن را روشن کنید. دیگر نیاز به انجام کاری نیست تا برنج شما آماده شود.برای پخته شدن بهتر برنج، بعد از اینکه آب آن جوشیده شد. دو الی سه بار برنج را با یک قاشق هم بزنید.